Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

Sti ce tip de unghii ai?

Buna:*

” Putini sunt cei care stiu ca unghiile nu sunt doar „prelungiri inutile ale degetelor” ci adevarate arme de seductie! Ingrijirea lor corecta arata respectul fata de noi si, de ce nu, fata de ceilalti…”

 Unghii normale

  • Apasa cu degetul aratator de la o mana varful fiecarei unghii de la mana cealalta. Daca se indoaie usor si revine imediat la forma initiala, fara sa ramana urme pe suprafata unghiei, inseamna ca ai unghii normale.
  • Trebuie sa aiba aspect roz si sa straluceasca.

Unghii moi

  • Sunt unghiile care abia depasesc varful degetului si se indoaie exagerat cand le apesi cu degetul. Cea mai la indemana metoda este sa aplici lac intaritor.
  • Daca vrei un efect pe termen lung, aplica masca cu ulei de masline si suc de lamaie. Incalzeste o lingura de ulei intr-o baie de apa si amesteca cu cateva picaturi de suc de lamaie. Aplica amestecul pe unghii prin masare. O data sau de doua ori pe saptamana.

Unghii deteriorate

  • Cand ti se exfoliaza unghiile, inseamna ca ai unghii deteriorate. Este un semnal de alarma deoarece exfolierea provine de obicei de la deshidratarea puternica.

Unghii casante

  • Apasa cu degetul aratator unghiile de la mana cealalta. Daca nu se indoaie usor, inseamna ca ai unghiile casante. Motivul: nu mai au umezeala la interior si au devenit rigide.
  • Incalzeste putin ulei vegetal, adauga picaturi de ulei vitamina A, trei picaturi de iod si suc de lamaie. Unge bine unghiile de 2 – 3 ori pe saptamana. Sa nu faci greseala, Florentina, sa aplici intaritor pe unghii. Vor deveni si mai rigide!

Unghii uscate

  • Sunt lipsite de luciu si par terne: daca treci un deget peste unghie, nu va aluneca fin ci va intampina oarecare rezistenta.
  • Secretul pentru a trata unghiile uscate este sa aplici vitamina E direct pe unghii, dimineata si seara.
Reclame

Single Post Navigation

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: