Flory Nails

Acesta este blogul meu de manichiura, unde puteti gasi modele create de mine, pe unghii naturale

Forma corecta a unghiilor

Hello!

Acum ca stii exact ce tip de unghii ai, hai sa alegem impreuna forma corecta…

 Unghii patrate

  • Daca ai degetele lungi si subtiri sau scurte si groase, pentru tine merg unghiile de lungime medie, de forma patrata, cu colturile usor rotunjite.
  • Unghiile tind sa creasca usor rotunjite, dar cu ajutorul pilei poti crea o forma patrata. Acestea tind sa fie mai puternice si mai rezistente deoarece partea laterala si varful unghiilor sunt la fel.
  • Pentru a obtine unghii patrate, trebuie sa le lasi sa creasca putin inainte de a incepe definirea lor, pentru a fi egale. Totusi, sa ai grija si sa nu exagerezi: unghiile mult prea patrate iti vor face degetele sa arate prea groase!

Unghii rotunjite

  • Daca ai degetele subtiri insa mai scurte, ti se potrivesc unghiile de lungime medie si rotunjite la varf. Pilirea unghiilor pana la obtinerea unui arc perfect le poate slabi.
  • Expertii recomanda forma rotunjita la varf dar patrata in lateral deoarece tocmai partile laterale ale unghiei ofera rezistenta varfului acesteia.
  • Prin urmare, daca iti finisezi unghiile prea mult la varf, acestea se vor rupe in lateral. Pentru a obtine unghii rotunjite, trebuie sa le lasi sa creasca macar 3 milimetri.

Unghii ovale

  • Pentru mainile mici, cu degete subtiri, merg de minune unghiile lungi, ovale, usor rotunjite la varf. Secretul consta insa in alegerea unghiului perfect. Daca iti vei modela unghia spre forma rotunda, risti sa ai o manichiura artificiala, departe de natural.
  • Forma ideala sta chiar la baza unghiei tale: priveste ce forma da cuticula unghiei si acelasi contur il dai varfului unghiei.
Reclame

Single Post Navigation

2 thoughts on “Forma corecta a unghiilor

 1. Multumim pentru toate aceste informatii. Acum am aflat ca unghiutele mele trebuie sa fie patrate ca sa para si ele mai groase. PUP

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: